Manufacturing logistics and warehousing

Motus Handling ontwerpt, construeert en integreert innovatieve, geautomatiseerde totaalprojecten die de productielogistiek en opslagsystemen in bedrijven optimaliseren.

Innovatieve handlingsystemen
voor industriële bedrijven

t

Onze brede waaier aan handlingsystemen (bewerkingslijnen, robotintegratie, stapelsystemen, assemblagelijnen, palletcontroles, sorteerinstallaties, automatische magazijnen…) samen met de opgebouwde kennis van de gebruikte machine-elementen (horizontale en verticale transportsystemen, palletkranen, buffertorens, stackers, kantelaars, transferwagens en nog zoveel meer…) zorgen ervoor dat we de efficiëntste oplossing kunnen aanbieden, volledig op maat van de behoeften van de klant.
Motus Handling is ontstaan uit het voormalige Constructies Espeel, dat in 1954 werd opgericht. In 2009 kreeg Constructies Espeel de nieuwe naam Motushapes Group. Motus Handling kreeg hierbij de kans om, naast Shapes Subcontracting, zich verder te ontwikkelen als specialist in handlingsystemen voor de productielogistiek van bedrijven. In 2013 werd Motus Handling in de Valtech Group opgenomen.

Motus Handling integreert uw project uiterst professioneel door een gedreven en nauw samenhangend team van ervaren projectingenieurs en machinebouwers, met een uiterst innovatieve en flexibele ingesteldheid. Ontdek ons in onderstaande video.

  • Op maat
    van de klant

  • Innovatieve
    oplossingen

  • Bedrijf van de
    Valtech Group

Binnenkort uw project?
Neem vrijblijvend contact op.